Refurbished AirPods

Is jouw keuze gevallen op de Apple AirPods, maar vind je een nieuw exemplaar te duur? Kies dan voor de refurbished AirPods van Rephone. We garanderen je de beste kwaliteit, de beste service en een lage prijs. Alle AirPods worden nagekekenen en schoongemaakt. Zitten jouw nieuwe AirPods er tussen?

1 - 4 van 4

Aantal items per pagina

Sorteer op

Filter uw producten (1)

Koop een refurbished AirPods bij Rephone

Zoek je tweedehands AirPods met dezelfde kwaliteit als nieuwe AirPods, maar tegen een lagere prijs? Dan is Rephone dé plek voor jou. Rephone levert dagelijks refurbished Apple devices aan mensen in binnen- en buitenland. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de refurbished AirPods!

Productomschrijving refurbished AirPods

De AirPods 1 zijn de eerste generatie AirPods van Apple. De draadloze oordopjes hebben een universele pasvorm, en kunnen tot wel 5 uur gebruikt worden. De oplaadcase laad de oordopjes steeds bij wanneer ze niet gebruikt worden, tot een luistertijd van 24 uur. De case is op de laden met de standaard Lightning aansluiting die je gewend bent op je iPhone of iPad!

Beide oordopjes hebben een ingebouwde microfoon die gebruikt kunnen worden met Siri. Ook is het mogelijk om te bellen met de AirPods. Ze zijn makkelijk te verbinden met uw (refurbished iPhone), en blijven automatisch verbonden wanneer u ze in de case bewaard.

De AirPods zijn te gebruiken met alle refurbished iPhones, ook werken ze met alle iPads en Macbooks van Apple. De Siri functionaliteit is alleen bruikbaar vanaf iOS 10 en macOS Sierra 10.

Standaard meegeleverd:

  • Apple AirPods

De voordelen en kwaliteit van Refurbished AirPods bij Rephone

De refurbished AirPods worden door één van onze experts nagekeken en in orde gemaakt zodat alles als nieuw werkt. De refurbished AirPods zijn goedkoper, maar met dezelfde kwaliteit als nieuwe AirPods. Om dit te onderstrepen krijg je 2 jaar garantie alle AirPods!

Meer Refurbished producten

Naast de refurbished AirPods heb je bij Rephone de keuze uit verschillende iPhone modellen. Bekijk het gehele aanbod hier.