Inruilen van je oude Apple-apparaat

Bij Rephone koop je niet alleen refurbished Apple devices van hoge kwaliteit, maar wist je dat je ook je oude Apple-apparaten kunt inruilen? Dit levert je niet alleen snel de waarde van het toestel op, ook is het een duurzame manier om je toestel van de hand te doen. Wil je weten hoe het werkt? Lees dan verder! 


Het inruilen van je oude Apple-apparaat is ontzettend eenvoudig en doe je in drie stappen. Allereerst geef je aan welke type apparaat je wilt inruilen, vervolgens selecteer je het model en vink je aan van welke eventuele gebreken er sprake zijn. Laat tot slot een aantal persoonlijke gegevens achter zodat we het inruilen mogelijk kunnen maken en klaar ben je. 

 

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een offerte. Ga je akkoord, stuur dan je Apple-apparaat op en ontvang de waarde van je device na controle door Rephone binnen 24 uur op je rekening. Indien blijkt dat de staat van je oude apparaat niet overeenkomt met de gegevens die je hebt achtergelaten, dan zal er een tegenbod gedaan worden. Ga je hiermee akkoord, dan wordt het toestel alsnog ingenomen en wordt de waarde van je oude apparaat overgemaakt naar je rekening.

 

Wil je meer te weten komen over het inruilen van je oude Apple-apparaat of meteen je oude device inruilen? Klik dan hier