Informatie over coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Rephone de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten, vooralsnog gaan alle zendingen naar Nederland en Belgie gewoon door. Voor de verzending van onze pakketten maken we gebruik van PostNL en Packs. Normaal gesproken wordt er om een handtekening gevraagd bij het aannemen van het pakket, wilt u geen handtekening plaatsen op het apparaat van de bezorger dan kunt u dit bij de bezorging aangeven. De bezorger zal desgewenst een handtekening zetten met eventueel de laatste drie cijfers van een legitimatiebewijs.

Retouren

Nederland

Voor het retourneren vanuit Nederland maken we gebruik van PostNL, vooralsnog zijn alle PostNL locaties open.

Belgie

Voor het retourneren vanuit Belgie maken we gebruik van DPD, veel DPD locaties zijn op dit moment in Belgie gesloten. In samenwerking met DPD zijn we hard bezig retourneren vanuit Belgie zo snel mogelijk weer mogelijk te maken.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de website van het RIVM.