Inruilen van je oude Apple-apparaat

Bij Rephone koop je niet alleen refurbished Apple devices van hoge kwaliteit, maar wist je dat je ook je oude Apple-apparaten kunt inruilen? Dit levert je niet alleen snel de waarde van het toestel op, ook is het een duurzame manier om je toestel van de hand te doen. Wil je weten hoe het werkt? Lees dan verder! 


Het inruilen van je oude Apple-apparaat is ontzettend eenvoudig en doe je in drie stappen. Allereerst geef je aan welke type apparaat je wilt inruilen, vervolgens selecteer je het model en vink je aan van welke eventuele gebreken er sprake zijn. Je kan kiezen uit de volgende iPhone modellen om in te ruilen; de iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone SE, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR en de iPhone 11. Naast deze iPhone's kan je er ook voor kiezen om je iPad in te leveren. Hierbij kan je kiezen uit de iPad Air 2, iPad 2017iPad 2018 en de iPad Pro 11. Na het selecteren van je model laat je tot slot een aantal persoonlijke gegevens achter zodat we het inruilen mogelijk kunnen maken. 

 

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een offerte. Ga je akkoord, dan krijg je een verzendlabel toegestuurd waarmee je je Apple-apparaat op kan sturen en ontvang je de waarde van je device na controle door Rephone binnen een week op je rekening. Indien blijkt dat de staat van je oude apparaat niet overeenkomt met de gegevens die je hebt achtergelaten, dan zal er een tegenbod gedaan worden. Ga je hiermee akkoord, dan wordt het toestel alsnog ingenomen en wordt de waarde van je oude apparaat overgemaakt naar je rekening.

 

Wil je meer te weten komen over het inruilen van je oude Apple-apparaat of meteen je oude device inruilen? Klik dan hier