Nieuw in iOS 13.3

Eerder schreven we al over de nieuwe versie van Apple’s software voor de iPhone. Deze week heeft Apple iOS 13.3 uitgebracht met daarin een aantal verbeteringen ten opzichte van de oorspronkelijke versie van iOS 13. Welke verbeteringen dat zijn lees je in dit artikel. 

Stabielere software

In eerste plaats werkt de software nu stabieler dan voorheen. Dit betekent minder bugs en een soepelere ervaring wanneer je gebruikmaakt van een refurbished iPhone met iOS 13. Deze verbetering vindt vooral onder de motorkap plaats, maar er zijn ook voldoende verbeteringen doorgevoerd die je aan de oppervlakte kunt terugvinden in de software. 

Communicatielimieten

De schermtijd-functie die in iOS 12 werd aangekondigd, is nu aangevuld met de optie om communicatielimieten in te stellen. Met deze functie kunnen ouders instellen met welke contactpersonen hun kinderen contact op kunnen nemen met diverse communicatie-apps zoals de Telefoon- Berichten en FaceTime-app. 

Memoji en Animoji uitschakelen

Met de lancering van deze update van iOS 13 is het mogelijk geworden om de weergave van Memoji- en Animoji-stickers uit te schakelen bij het openen van het emoji-toetsenbord. Niet iedereen is fan van deze stickers en Apple heeft daar gehoor aan gegeven door het mogelijk te maken de stickers niet meer te tonen. Ga hiervoor naar de Instellingen-app en tik op ‘Toetsenbord’. 

Om iOS 13.3 te downloaden volg je onderstaande stappen:

  1. Zorg dat je iPhone voor minstens 50 procent is opgeladen of hang je iPhone aan de oplader;
  2. Open de Instellingen-app en tik op ‘Algemeen’;
  3. Kies ‘Software-update’ en volg de instructies op het scherm. 

Meer leren over iOS 13

Na installatie geniet ook jij van de nieuwste features van iOS. Wil je meer leren over iOS 13? Lees dan ook ons artikel over de vernieuwingen van iOS 13.