Refurbished iPad Air

Altijd een Apple iPad Air willen aanschaffen, maar vind je het te duur? Kies dan voor een refurbished Apple iPad Air. Dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPad Air, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Rephone kijkt de iPad helemaal na, maakt hem schoon en repareert hem waar nodig. Zo ben jij verzekerd van de allerbeste kwaliteit! 

1 - 4 van 4

Aantal items per pagina

Sorteer op

Filter uw producten (2)

Koop een refurbished iPad Air bij Rephone

De iPad Air is de opvolger van de originele iPad. Bij dit model is de behuizing en het uiterlijk aangepakt. Het resultaat? Een ergonomisch ontwerp dat prettig vasthoudt en makkelijk mee te nemen is. Zo zijn de schermranden kleiner geworden, is de tablet dunner geworden en is het gewicht afgenomen. Dit terwijl het formaat van het Retina-display hetzelfde is gebleven. Wat bij de Air ook opvalt zijn de knoppen die dezelfde kleur hebben als de body. Hierdoor gaan de knoppen mooi op in de rest van het design. 

De refurbished iPad Air beschikt over een A7-chip. Inmiddels zijn er nieuwere chips op de markt maar de refurbished iPad Air levert voldoende kracht om goed te kunnen functioneren. Ondanks dat deze iPad dunner is en er dus minder ruimte is voor een grote accu, belooft Apple nog steeds een iPad die een hele dag meegaat. 

Aan de achterkant is een 5-MP camera aanwezig voor het maken van foto’s en video’s. De voorkant beschikt over een 1,2-MP camera. Deze camera is vooral bedoeld om te kunnen videobellen. Wil je echter foto’s of video’s maken van hogere kwaliteit, dan kun je in de meeste gevallen beter je smartphone gebruiken. De refurbished iPad Air is verkrijgbaar in de kleuren Space Gray en Silver met een opslagcapaciteit van 16GB of 32GB. 

9,7-inch Retina-display

De schermranden zijn kleiner geworden. Dit betekent dat je nog meer opgaat in jouw favoriete films of games. De 3,1 miljoen pixels zorgen er daarnaast voor dat foto’s en video’s in prachtig detail worden weergeven en tekst er haarscherp uitziet. 

Accuduur 

Doordat de iPad Air in dikte is afgenomen, is er minder plek om een grote accu kwijt te kunnen. 

Om die reden is er een chip ontwikkeld die zuiniger omgaat met energie en dus minder van de accu vraagt. Goed verhaal horen wij je denken, maar in de praktijk betekent dit dat jij langer op de bank kunt genieten van de beste films en games zonder op te hoeven laden. Mooi toch?  

Ontwerp 

Bij de refurbished iPad Air is slechts 7,5 mm dun en weegt minder dan 500 gram. Desondanks maakt de aliminumbody dat deze iPad stevig en robuust aanvoelt. De Air is kleiner in formaat dan eerdere modellen maar heeft hetzelfde 9,7-inch Retina-display zoals we gewend zijn van de iPad.

Standaard meegeleverd 

  • Apple refurbished iPad 2017
  • Lightning naar USB-kabel
  • USB-lichtnetadapter (10 watt)

Plus- en minpunten 

  • De beeldverhouding is prettig voor lezen en browsen
  • Hetzelfde 9,7-inch Retina-display in een kleiner formaat iPad
  • Geniet dankzij de grote accu uren onafgebroken van de beste content en apps
  • De opslagcapaciteit is niet uitbreidbaar met een geheugenkaart

Specificaties 

Besturingssysteem

iOS 12

Autofocus

Ja

Gewicht

469 gram

Flitser

Nee

Breedte 

169,5 mm

Audio-out

3,5mm mini-jack

Hoogte

240 mm

NFC

Nee

Diepte 

7,5 mm

DLNA

N.v.t.

Schermdiagonaal

9,7-inch 

Bluetooth

4.0-technologie

Resolutie

2048 x 1536 pixels

GPS

Ja

Scherm

Retina-display

Dataverbinding 

3G, 4G en 4G+ (optioneel)

Processor

A7-chip

Accu capaciteit 

6930 mAh

Kloksnelheid

1,3 gigahertz 

Internettijd

Tot 10 uur

Camera achter

8-MP ƒ/2.4

Simkaartslot

Nanosim

Camera voor

1,2-MP 

De voordelen en kwaliteit van een Refurbished iPad bij Rephone

Een refurbished iPad is een tweedehands toestel die door één van onze experts wordt nagekeken en in orde wordt gemaakt zodat alles als nieuw werkt. Een refurbished iPad is goedkoper dan een nieuw toestel maar met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPad. Om dit te onderstrepen krijg je 2 jaar garantie op een iPad van Rephone. 

Meer refurbished iPad-modellen

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen wat je kunt verwachten van de refurbished iPad Air. Goed om te weten is dat de refurbished iPad Air niet meer van updates wordt voorzien. Dit betekent dat nieuwe software features niet meer worden ondersteund op dit model. Zijn het kijken van films, het spelen van spelletjes en surfen op het web echter jouw grootste manieren van gebruik, dan is de refurbished iPad Air mogelijk de beste keuze voor jouw. 

Weet je nog niet zeker welke iPad het gaat worden? Neem dan contact op met één van onze specialisten en bekijk ook eens onze andere refurbished iPad-modellen.