Refurbished iPhone 6s

Zoek je een Apple iPhone met een goede interne hardware, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? In ons iPhone assortiment vind je de refurbished iPhone 6S, de opvolger van de iPhone 6. Je betaalt bij ons een lage prijs voor de beste kwaliteit iPhones en de beste service. Wij maken de refurbished iPhones helemaal schoon, controleren ze en zorgen dat ze gerepareerd worden waar nodig. 

1 - 4 van 4

Aantal items per pagina

Sorteer op

Filter uw producten (16)

Koop een refurbished iPhone 6s bij Rephone

Zoek je een iPhone met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPhone, maar tegen een lagere prijs? Dan is Rephone dé plek voor jou. Rephone levert dagelijks refurbished Apple devices aan mensen in binnen- en buitenland. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de refurbished iPhone 6s! 

Productomschrijving Refurbished iPhone 6s

De refurbished iPhone 6s is de opvolger van de iPhone 6 en werd samen met de iPhone 6s Plus gelanceerd in 2015. De meest innovatieve vernieuwing van de refurbished iPhone 6s is het verbeterde touchscreen dankzij de toevoeging van een druksensor in het scherm. Met 3D Touch open je verborgen menu’s aan de hand van de druk die wordt toegepast op het scherm en heb je de mogelijkheid om acties sneller uit te voeren dan voorheen. Naast een drukgevoelig scherm beschikt de refurbished iPhone 6s over een A9-chip. Deze processor is krachtiger en energiezuiniger dan voorgaande iPhones wat resulteert in een langere accuduur. De refurbished iPhone 6s is gemaakt van metaal en krasbestendig glas en is beschikbaar in de kleuren goud, roségoud, spacegrijs en zilver. Voor het downloaden van apps en het maken van foto’s en video’s heb je bij de refurbished iPhone 6s de keuze uit een opslagcapaciteit tot 128GB. 

3D Touch

Het toevoegen van de druksensor in het touchscreen wordt door Apple ook wel 3D Touch genoemd. Deze functie kan gezien worden als de rechtermuisknop zoals je gewend bent bij een pc of notebook en zorgt ervoor dat je acties sneller kunt uitvoeren. Wanneer je normaal op een app drukt zal er hetzelfde gebeuren als je gewend bent bij eerdere versies van de iPhone. Wanneer je echter harder op het scherm drukt, verschijnen er extra opties die het makkelijker maken om je refurbished iPhone 6s te bedienen. 

Camera

Zowel de camera aan de voor- als achterzijde van de refurbished iPhone 6s zijn verbeterd ten opzichte van de iPhone 6. De verbetering zit hem in een verhoging van het aantal megapixels. Zo heeft de camera aan de achterzijde 12 megapixels in plaat van 8 op de iPhone 6 en is het aantal megapixels op de iPhone 6s verhoogd van 1.2 megapixels naar 5 megapixels. In de praktijk is het verschil in kwaliteit zichtbaar wanneer je inzoomt op foto’s of wanneer je foto’s op een groot beeldscherm toont. 

Design

Het design van de refurbished iPhone 6s bestaat evenals de iPhone 6 uit een combinatie van metaal en glas. 

De materialen die gebruikt worden voor de refurbished iPhone 6s zijn echter van hogere kwaliteit dan bij de iPhone 6 het geval is. Hierdoor is het toestel steviger en daarmee duurzamer dan zijn voorganger. Deze extra stevigheid betekent wel dat de refurbished iPhone 6s 14 gram zwaarder is. 

Standaard meegeleverd

  • Apple iPhone 6s
  • Lightning naar USB-kabel
  • USB-lichtnetadapter (5 watt)
  • SIM-tool

Plus- en minpunten

  • Maak slim gebruik van je iPhone met behulp van 3D Touch
  • Ontgrendel je iPhone snel en veilig met Touch ID
  • Het krasbestendige glas voorkomt snelle krasvorming op het scherm 
  • De cameralens zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant
  • Opnemen van 4K video’s kan relatief veel ruimte in beslag nemen. Met name bij een model met een lagere opslagcapaciteit

Specificaties

Besturingssysteem

iOS 12

Autofocus

Ja

Gewicht

143 gram

Flitser

True Tone Flash met 2 leds

Breedte 

67,1 mm

Audio-out

3,5mm mini-jack

Hoogte

138,3 mm

NFC

Ja

Diepte 

7,1 mm

DLNA

Nee

Schermdiagonaal

4,7-inch 

Bluetooth

4.2-technologie

Resolutie

1334 x 750 pixels

GPS

Ja

Scherm

Retina HD-display

Dataverbinding 

3G en 4G

Processor

A9

Accu capaciteit 

1715 mAh

Kloksnelheid

1,84 gigahertz 

Gesprekstijd

Tot 14 uur

Werkgeheugen

2GB RAM

Stand-by tijd

Tot 10 dagen

Camera achter

12-MP, ƒ/2.2 

5x digitale zoom

Simkaartslot

Nanosim

Camera voor

5-MP, ƒ/2.2

De voordelen en kwaliteit van een Refurbished iPhone bij Rephone

Een refurbished iPhone 6s is een tweedehands Iphonedie door één van onze experts wordt nagekeken en in orde wordt gemaakt zodat alles als nieuw werkt. Een refurbished iPhone is goedkoper dan een nieuw toestel maar met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPhone. Om dit te onderstrepen krijg je 2 jaar garantie op een iPhone van Rephone. Elke refurbished iPhone die je bij Rephone kunt kopen is simlockvrij. Hierdoor kan je gebruik blijven maken van je eigen simkaart.

Meer iPhone-modellen

Naast de refurbished iPhone 6s heb je bij Rephone de keuze uit verschillende andere modellen zoals de refurbished iPhone SE. Dit model is interessant wanneer je op zoek bent naar een zeer compacte en voordelige iPhone maar toch graag gebruik maakt van Apple’s software en hardware. Ook wordt het design van de iPhone SE beschouwd als een van de mooiste uit de gehele reeks iPhones. Bekijk het gehele aanbod van onze refurbished iPhone modellen.