Verkoop je oude apparaat

Wat voor apparaat wil je inruilen?

Geld verdienen met je oude toestel?

Zo werkt het

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig!

1. Prijsvoorstel

Weten wat je toestel waard is

Kies het toestel dat je wil inleveren. Laat vervolgens weten in welke staat je toestel verkeerd. Zie hoeveel je toestel nog waard is en laat je gegevens achter.

2. Stuur 'm op

Via PostNL of inleveren bij Rephone

Stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Kies je ervoor om je toestel op te sturen? Lever je toestel dan gemakkelijk in bij een PostNL punt. Je ontvangt van ons dan een label, print deze en stuur het label mee. Pak het toestel zorgvuldig in om beschadigingen tijdens het verzenden te voorkomen. Dit doe je het beste door naast je iPhone of iPad verpakt in de originele doos gebruik te maken van een extra doos.

3. Cash 'm uit

Weten wat je krijgt

Rephone beoordeelt of de staat van je iPhone of iPad overeenkomt met de gegevens uit stap 1. Komt de staat niet overeen? Dan doen we een tegenbod. Ben je tevreden, dan wordt het toestel ingenomen en ontvang je de waarde van je apparaat op je rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct de waarde berekenen

Gratis je toestel opsturen

Verzekerd verzenden met PostNL

In de winkel direct beoordeeld

Over het inleveren van je iPhone of iPad bij Rephone

Heb je thuis een toestel die je niet meer gebruikt, geef deze dan een tweede leven en ontvang de waarde van je iPhone of iPad op je rekening. Naast dat het inleveren van je toestel een mooie extra is op je bankrekening, is het een duurzame manier om je toestel van de hand te doen.

Het inleveren van een toestel is super eenvoudig en doe je in drie stappen. Allereerst kies je het toestel dat je wil inleveren. Vervolgens laat je weten in welke staat de iPhone of iPad verkeerd. Zodra je dit hebt aangegeven zie je hoeveel je toestel nog waard. Ga je akkoord met het prijsvoorstel, dan vragen we je een aantal gegevens achter te laten.

Je kan kiezen om je iPhone of iPad te versturen via PostNL of in te leveren bij Rephone. Kies je ervoor om het toestel op te sturen, dan ontvang je van ons een label die je kan meesturen bij de verzending. Inleveren doe je gemakkelijk bij een van de PostNL- locaties in Nederland. Belangrijk is dat je de iPhone of iPad goed verpakt om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen. Dit doe je het beste door naast het toestel verpakt in de originele doos gebruik te maken van een extra doos. Kom je het toestel liever zelf afleveren? Klik dan hier voor het adres.

Als het toestel is aangekomen bij Rephone zal beoordeeld worden of de staat van de iPhone of iPad overeenkomt met de gegevens uit stap 1. Mocht de staat niet overeenkomen, dan doen we een tegenbod. Als je hiermee akkoord gaat nemen wij het toestel in en ontvang je de waarde van het toestel op je rekening.