Service & Reparatie

Wat voor apparaat wilt u laten repareren?

Laat je telefoon vakkundig repareren!

Zo werkt het

Heeft u een apparaat die u wilt laten repareren, dan kunnen wij hier zorg voor dragen. Onze technici voeren binnen 48 uur reparatie uit aan uw iPhone, smartphone, iPad, tablet of Macbook met de grootste zorg en kwaliteit en dat tegen de beste prijs. Aanmelden kan direct via deze pagina en wij zorgen dat uw apparaat veilig bij ons aankomt.!

1. Prijsopgave en aanmelding

Weten wat de kosten zijn

Kies het model van uw apparaat. Vervolgens kunt u aangeven welke reparatie er uitgevoerd dient te worden. Wij geven een prijsopgave en na het invullen van al uw gegevens gaat u naar de volgende stap.

2. Versturen of laten ophalen

Via PostNL versturen of laten ophalen

Maak een keuze om uw toestel te brengen in onze winkel, verzekerd te versturen via een PostNL-locatie of via de thuis Ophaalservice van PostNL. U ontvangt van ons een verzendlabel, print deze en plak het verzendlabel op de doos. Heeft u geen doos? Dan kunt u van ons een kant-en-klare verzenddoos ontvangen.

3. Klaar binnen 48 uur

Vakkundig maar snel

Wij ontvangen uw aanmelding en zorgen voor directe behandeling na ontvangst van uw pakket. Technici gaan hier mee aan de slag en dezelfde werkdag voor 22:00 uur gaat uw pakket weer naar u retour. Van elke stap in het proces ontvangt u van ons bericht per e-mail. Bij de heen-en-retour zending ontvangt u een track & trace link om het pakket te volgen.

Waarom bij ons laten repareren?

Gratis verzekerde verzending

Dezelfde werkdag

Levenslange garantie op de reparatie

Atlijd de beste kwaliteit (OEM of origineel)