Reseller van Rephone

Rephone is een koper en verkoper refurbished iPhones en iPads. Onder alle refurbished toestellen is Apple veruit het populairste merk waar consumenten voor kiezen. Uit onderzoek van BigSpark blijkt dat de prijsbesparing ten opzichte van een nieuw toestel voor consumenten de belangrijkste motivatie is om voor een refurbished toestel te kiezen. Doordat nieuwe toestellen in prijs steeds verder stijgen ten opzichte van refurbished varianten en consumenten gemiddeld steeds minder uitgeven aan een smartphone, is de verwachting dat de vraag naar refurbished toestellen verder zal blijven toenemen. Als (toekomstige) reseller betekent dit een kansrijke markt met veel mogelijkheden.

Wat kan Rephone voor jou als reseller betekenen

Hoge marges

Door refurbished iPhones en iPads in te kopen bij Rephone ben je verzekerd van hoge marges op het verschil tussen in- en verkoop.

Garantieprocedure via Rephone

Bij defecten van een verkochte refurbished iPhones en iPads aan de consument verloopt de garantieprocedure via Rephone. Als reseller kan je je daarom volledig richten op de verkoop en hoef je je niet druk te maken om de inrichting en uitvoering van reparaties.

Ondersteuning bij marketingactiviteiten

Om de verkoop van refurbished iPhones en iPads te stimuleren, biedt Rephone de optie om te ondersteunen bij offline en online marketingactiviteiten. Denk hierbij aan het aanleveren van flyers en posters en aan het effectief targeten van de juiste doelgroep.

Ruime voorraad van toestellen

Rephone beschikt over een ruime voorraad toestellen. Dit betekent dat er voldoende keuze is in modellen, kleuren en opslagcapaciteit. Als reseller hoef je je dus geen zorgen te maken over de beschikbaarheid.

Profiteren van deze voordelen

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op via [email protected] of +31 85 1301 646 . Wij staan u graag te woord!

Aanmelden als reseller

Inloggen als reseller