Unieke iPhone deals bij Rephone tijdens Black Friday


Geschreven door: WIllem Goudswaard

Tijdens het gehele Black Friday weekend profiteer je van unieke deals op alle Black en Space Grey refurbished iPhones met de code BF2019 bij Rephone. Black Friday is populair geworden in Amerika en een aantal jaar geleden overgewaaid naar Europa. Het gerucht gaat dat de term Black Friday is ontstaan omdat winkels hun verkoopcijfers jaarlijks omhoog zien schieten op deze bewuste vrijdag. Tegenwoordig is Black Friday vooral een dag waarop winkeliers met mooie deals en dus een slim moment om alvast je inkopen te doen voor Pakjesavond en Kerst.

Uit welke iPhones kan ik kiezen?

Tijdens het Black Friday weekend pakt Rephone flink uit. Je kunt daarom rekenen op aantrekkelijke deals op alle Black en Space Grey refurbished iPhones van Rephone. Het maakt niet uit of je je iPhone intensief of juist gematigd gebruikt. Voor iedereen is er een iPhone die bij hem of haar past, dus ook voor jou. 

Welke iPhone past het beste bij mij? 

Gebruik je je iPhone voornamelijk om te bellen maar vind je het wel fijn om de functies van een smartphone altijd achter de hand te hebben? Dan zijn de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus refurbished wellicht iets voor jou. Lees hier meer over de kenmerken en mogelijkheden van deze iPhones. 

Wanneer je je iPhone gebruikt voor meer dan voornamelijk alleen bellen, dan zijn de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus zeker het overwegen waard. Deze iPhones leveren betere prestaties dan eerdere iPhones en ook de camera’s zijn van hogere kwaliteit. Wil je meer weten over de iPhone 6s (Plus) en iPhone 7 (Plus), klik dan hier.

Kan het je niet snel genoeg en neem je alleen genoegen met de beste resultaten, dan mogen de iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en de iPhone SE zeker niet ontbreken. Met kenmerken zoals draadloos opladen, krachtige chips en uitstekende camera’s beschikken deze toestellen over de nieuwe innovaties. Wil je meer lezen over deze iPhones, klik dan hier.

Nieuwsgierig geworden?

Check hier onze volledige iPhone line-up om te bepalen welke iPhone het gaat worden. Gebruik de code BF2019 om gebruik te maken van de actie. Actie is geldig tot maandag 2 december 23:59, maak dus snel je keuze!