Voordelen van de iPhone 6s

De voordelen van de iPhone 6S

Er zijn verschillende soorten iPhones op de markt en we begrijpen het volledig als je niet meer weet welke iPhone de best keus voor jou is. Wij kennen de voordelen van de verschillende iPhones en in deze blog behandelen we de voordelen van de iPhone 6S. Wat zijn de redenen om een iPhone 6S te kopen en waarom zou je kiezen voor een refurbished iPhone 6S? Wij vertellen het je!

De iPhone 6S

De iPhone 6S is een vernieuwde versie van de iPhone 6 en een betrouwbaar toestel. De iPhone heeft krachtige hardware, een snelle chip waardoor de grafische prestaties 90% beter zijn dan de iPhone 6 en de iPhone bevat 3D Touch wat het toestel drukgevoelig maakt. De iPhone 6S is in het bezit van een 12 megapixel camera en je kunt filmen in 4K, wat scherpe beelden oplevert. Daarnaast heeft de iPhone 6S een frontcamera van 5 megapixel waarmee je dus hele goede selfies kunt maken. De iPhone 6S draait op iOS 11.

Voordelen van de iPhone 6S

Hieronder een top vijf van redenen waarom je voor de iPhone 6S zou moeten kiezen:

  1. De prijs. Omdat de iPhone 6S een ‘oud’ model van de iPhone is, is dit toestel goedkoop in vergelijking met de rest. Vooral de refurbished iPhones zijn erg voordelig en van dezelfde goede kwaliteit als de allernieuwste iPhones.
  2. Hoofdtelefoonaansluiting. De iPhones 6S heeft een hoofdtelefoonaansluiting. De hoofdtelefoonaansluiting is niet alleen handig voor je oordopjes, maar bijvoorbeeld ook wanneer je in de auto zit en via een aux-kabel muziek wilt luisteren. De nieuwste iPhones hebben dit niet en werken tegenwoordig alleen draadloos via bluetooth.
  3. De foto’s en video’s. de iPhone 6S heeft een 12 megapixel camera en maakt video’s in 4K. Met deze iPhone maak je dus fenomenale beelden van perfecte kwaliteit en dit alles voor een zacht prijsje!
  4. De apps en spelletjes. Deze doen het nog steeds heel goed op de iPhone 6S
  5. De accessoires. Voor de iPhone 6S heb je ontelbaar veel verschillende soorten accessoires, zoals screenprotectors, lenzen, hoesjes etc. Omdat de iPhone 6S al wat langer bestaat zijn er veel handige accessoires op de markt!

Waarom een refurbished iPhone 6S?

De voornaamste reden om een refurbished iPhone 6S te kopen is natuurlijk de voordelige prijs. Wij maken de tweedehands iPhones op een deskundige manier schoon, testen ze uitgebreid en vervangen de batterij door een gloednieuwe. Hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Waarom een refurbished iPhone 6S van Rephone?

Met onze klantvriendelijkheid en uitstekende service kun je altijd bij ons terecht met je iPhone. Wil je, je refurbished iPhone 6S ruilen of retour sturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 1301 646 en zij helpen je door het ruil/retourproces heen. Je product retour sturen is gratis! Gaat je refurbished iPhone 6S stuk? Wij repareren hem voor je.