Refurbished iPad

Ben je opzoek naar een refurbished Apple iPad? Dan ben je op de website van Rephone op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat je de beste kwaliteit refurbished Apple iPad ontvangt tegen een lage prijs. Je hebt bij Rephone twee jaar garantie en wij bieden de beste service. 

1 - 4 van 4

Aantal items per pagina

Sorteer op

Filter uw producten (126)

Koop een refurbished iPad bij Rephone

Zoek je een iPad met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPad, maar tegen een lagere prijs? Dan is Rephone dé plek voor jou. Rephone levert dagelijks refurbished Apple devices aan mensen in binnen- en buitenland. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de iPad van Apple!

iPad in vogelvlucht

Wanneer je aan een tablet denkt, dan denk je aan een iPad. In 2010 verscheen de eerste iPad en is te herkennen aan het strakke design en aan zijn uitstekende prestaties. Regelmatig verschijnt er een nieuwe versie van de iPad waarbij nieuwe features worden toegevoegd en prestaties verder worden verbeterd. Inmiddels zijn er meerdere modellen van de iPad uitgebracht. Lees verder om alles te weten te komen over Apple’s iPads.

De iPad generaties op een rij

  • 2010 - heden: iPad
  • 2012 - heden: iPad mini
  • 2013 - heden: iPad Air
  • 2015 - heden: iPad Pro

iPad

De originele iPad is het model waarmee Apple in 2010 een nieuwe invulling gaf aan tablets. In de jaren erna zijn opvolgers gelanceerd met onder andere kleinere schermranden en updates in het design.

Tegenwoordig richt de iPad zich op de doorsnee consument voor wie een iPad Pro te duur en te krachtig is. Dat wil echter niet zeggen dat deze iPad voor veel mensen de beste keuze is. Vanaf de iPad 2018 is het mogelijk om de tablet te gebruiken in combinatie met de Apple Pencil. Deze iPad is daarom niet alleen interessant voor de doorsnee consument maar ook voor het onderwijs.

iPad mini

De iPad mini is het kleine broertje in de serie iPads van Apple. Met een schermdiagonaal van 7,9-inch is de iPad mini ideaal voor mensen die handzaamheid hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. Dankzij het formaat neem je ‘m makkelijk mee en is de tablet gemakkelijk in één hand te houden.

De verschillende versies van de iPad mini variëren in snelheid en functies. Bij oudere modellen zal je merken dat apps trager reageren en de kwaliteit van de camera’s anders is dan bij nieuwere modellen. Vanaf de iPad mini 3 is er ondersteuning voor Touch ID. Dit maakt het mogelijk om de iPad veiliger en sneller te ontgrendelen. De iPad mini 2019 biedt daarnaast als eerste iPad mini ondersteuning voor de Apple Pencil.

iPad Air

De iPad Air werd in 2013 uitgebracht en was destijds de opvolger van de iPad. Tegenwoordig wordt de iPad verkocht als budgetmodel en vult de iPad Air het gat tussen de iPad en iPad Pro in termen van prijs en prestaties. De iPad Air is verkrijgbaar in één schermformaat: bij oudere versies is dat 9,7-inch en bij de nieuwste iPad Air is dat 10,5-inch.

De iPad Air heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij zo licht is. Ondanks het dunne design gaan deze iPads lang mee op een volle accu. Zo is het mogelijk om tot 10 uur te internetten via wifi, video’s te bekijken of muziek te luisteren. De iPad Air 2 en iPad Air 2019 beschikken beiden over Touch ID. De iPad Air 2019 biedt daarnaast ondersteuning voor de Apple Pencil en beschikt over een Smart Connector.

Op het gebied van prestaties is er verschil tussen de iPad Air, iPad Air 2 en iPad Air 2019. Met de iPad Air en iPad Air 2 zijn de meeste taken goed uitvoerbaar. Ben je echter op zoek naar een tablet die ook de komende jaren nog uitstekende prestaties kan leveren, dan heeft de iPad Air 2019 meer te bieden.

iPad Pro

Zoals de naam al verklapt is dit de iPad die het meeste in huis heeft in termen van prestaties, schermgrootte en andere features. De iPad Pro werd in september 2015 door Apple gepresenteerd en is sindsdien jaarlijks voorzien van een update.

Bij de iPad Pro heb je de keuze uit twee schermformaten, namelijk 12,9-inch of 11-inch (voorheen 9,7-inch). Het grote oppervlak van het scherm maakt dat je met deze iPad gemakkelijk twee apps naast elkaar kunt gebruiken en zo efficiënter kunt werken. Ontgrendelen doe je veilig en snel met behulp van Touch ID.

Met de komst van de iPad Pro 2018 heeft Apple de Lightningpoort ingeruild voor een usb-c-aansluiting. Dit betekent dat je de iPad Pro in tegenstelling tot andere iPad-modellen kunt aansluiten op een extern display en de tablet kan gebruiken in combinatie met een externe harde schijf.


Kenmerkende functies

Apple pencil

Met de Apple Pencil kun je nauwkeurig tekeningen en schetsen maken op de iPad Pro en de nieuwste iPads.

Display

De schermen van iPads zijn van hoge kwaliteit en afhankelijk van de versie varieert het schermdiagonaal tussen de 7,9-inch en 12,9-inch.

iPadOS

Sinds 2019 heeft de iPad haar eigen besturingssysteem iPadOS. Dit systeem is speciaal ontworpen voor de iPad en is een variatie op iOS. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere apps naast elkaar gebruiken en kun je je iPad gebruiken als tweede scherm van een MacBook.

Smart Connector

Deze aansluiting vind je terug op de iPad Pro en iPad Air en herken je aan de drie bolletjes. Je kunt de smart connector gebruiken om een smart keyboard aan te sluiten zonder verbinding te hoeven maken via bluetooth.

Synchronisatie via iCloud

Deze dienst maakt het mogelijk om verschillende apparaten van Apple op een slimme manier met elkaar te laten samenwerken. Foto’s en video’s die je hebt gemaakt op je iPhone bekijk je zo op het grote scherm van je iPad. Zonder de bestanden zelf over te hoeven zetten.


De voordelen en kwaliteit van een Refurbished iPad bij Rephone

Een refurbished iPad is een tweedehands tablet die door één van onze experts wordt nagekeken en in orde wordt gemaakt zodat alles als nieuw werkt. Een refurbished iPad is goedkoper dan een nieuwe tablet maar met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPad. Om dit te onderstrepen krijg je 2 jaar garantie op een iPad van Rephone.

Onze iPad-modellen

Bij Rephone heb je de keuze uit verschillende iPad-modellen. Het gehele aanbod van onze refurbished iPads bekijk je hier.