Zakelijk kopen bij Rephone


Bent u op zoek naar iPhones of iPads voor uw bedrijf? Dan bent u bij Rephone op het juiste adres om deze apparatuur aan te schaffen. Wij leveren gereviseerde Apple apparaten tegen een aanzienlijk lagere prijs dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft. Daarnaast worden al onze producten geleverd met 21% BTW wat een leuke BTW aftrek voor uw bedrijf betekent. Doordat onze producten in uw bedrijf een tweede leven krijgen bent u ook nog eens goed bezig voor het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, wie wil dat nou niet?

Eigen adviseur

Als u besluit om bij Rephone voor uw bedrijf of afdeling refurbished apparaten aan te schaffen krijgt u van ons een persoonlijke adviseur toegewezen. Hij staat altijd voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies.

Offerte op maat

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om een offerte op maat te krijgen. We gaan kijken welke apparaten geschikt zijn voor uw organisatie. Op basis daarvan maken we voor u een prijsopgave, uiteraard met een leuke korting.

Service

Bereikbaarheid in uw organisatie is uiteraard van groot belang. Bij Rephone snappen we dat. Zodra er iets mis is met een van uw apparaten zullen we deze zo snel mogelijk repareren. U kunt langskomen op onze locatie in Middelharnis en direct geholpen worden of we zorgen dat een koerier het defecte toestel bij u komt ophalen. We streven er dan naar om binnen 48 uur het toestel weer terug bij uw bedrijf te hebben.

Interesse?

Heeft u interesse in onze refurbished iPhones of iPads voor uw bedrijf? Neem dan contact op via [email protected] of +31 85 1301 646. Wij staan u graag te woord!