Tweedehands iPhone

Ben je opzoek naar een Apple iPhone van de beste kwaliteit en met de laagste prijs? Kies dan voor een tweedehands iPhone van Rephone! Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende Apple iPhones. Of je nu opzoek bent naar de iPhone 7, iPhone 6 of iPhone SE, we hebben voor elke klant een geschikt exemplaar.1 - 4 van 4

Aantal items per pagina

Sorteer op

Filter uw producten (117)

Tweedehands iPhone

Wil jij ook graag een nieuwe iPhone, het liefst een van de nieuwste modellen, maar hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is een tweedehands iPhone de beste optie. Zo geniet je toch van de beste modellen, nieuwste besturingssystemen, maar niet van de hoogste prijzen voor de telefoon. Wil je weten welke opties je hebt qua refurbished iPhones? Lees dan gauw verder, zo weet je precies hoe je een nieuwe telefoon, tweedehands kunt aanschaffen. 


Tweedehands iPhone aanschaffen

Wil je besparen op de aanschaf van een nieuwe iPhone, maar niet inleveren op de kwaliteit van de telefoon? Dan ben je bij Rephone aan het juiste adres. Je kunt honderden euro’s besparen door een tweedehands iPhone aan te schaffen. Wij bieden tweedehands iPhones van topkwaliteit aan, met minimale gebruikssporen of gebruiksschade. Onze toestellen worden grondig geïnspecteerd en gereinigd. Ook krijg je op je (nieuwe) tweedehands toestel 24 maanden garantie. Zo kun je vertrouwd een tweedehands iPhone kopen, tegen de beste voorwaarden. Kijk vooral bij ons aanbod refurbished iPhones


Tweedehands iPhone van topkwaliteit

Droom jij van een nieuwe iPhone, maar heb je het geld niet voor een nieuw exemplaar? Dan is een tweedehands iPhone voor jou een goede optie. Bij Rephone bieden wij alleen gebruikte iPhones aan die van goede kwaliteit zijn. En verkeren in een topconditie. Onze toestellen voldoen aan de eisen van Apple zelf voor hun nieuwe toestellen. Alle telefoons die wij aangeboden krijgen controleren en testen wij uitgebreid. We voorzien de tweedehands iPhone van een nieuwe batterij, een nieuw scherm en waar nodig verbeterde hardware aan de binnenkant van het toestel. Rephone biedt de volgende tweedehands iPhones aan:

 • 2018: iPhone Xs (Max)
 • 2018: iPhone Xr
 • 2017: iPhone X
 • 2017: iPhone 8 (Plus)
 • 2016: iPhone 7 (Plus)
 • 2016: iPhone SE
 • 2015: iPhone 6s (Plus)
 • 2014: iPhone 6 (Plus)
 • 2013: iPhone 5s
 • 2013: iPhone 5c
 • 2012: iPhone 5
 • 2011: iPhone 4s
 • 2010: iPhone 4
 • 2009: iPhone 3GS
 • 2008: iPhone 3G
 • 2007: iPhone

Kies je voor de tweedehands iPhone bij Rephone dan kies je voor kwaliteit. Dit blijkt ook wel uit onze ruime garantieperiode van 2 jaar. Daarnaast zijn alle iPhones die wij aanbieden simlockvrij. Wel zo makkelijk als jij je huidige abonnement mee wil nemen. Je stop gewoon je eigen simkaart in je nieuwe tweedehands iPhone en je kunt weer jaren bellen met plezier. Wij kunnen dan ook garanderen dat onze telefoon zo goed als nieuw zijn. 


Tweedehands is een tweede kans

Niet alleen voor je portemonnee is het slim om een tweedehands iPhone te kopen, ook ben je goed bezig voor het milieu. Een tweedehands toestel kan vaak nog eenvoudig een tweede kans krijgen. Zo bespaar jij geld, maar help je ook mee om de overproductie van mobiele telefoons te voorkomen. Plus je draagt bij aan het slimmer omgaan met zeldzame grondstoffen. Het is dus een win-winsituatie voor jou en het milieu!


Rephone bied duidelijke voorwaarden 

De voorwaarden voor gebruikte telefoons is bij Rephone glashelder. Zo zijn de refurbished toestellen helemaal nieuw en in perfecte staat vanbinnen. Mocht er krasschade zijn aan het gebruikte toestel, dan kun je dit altijd online inzien. De mate van krasschade is ook bepalend voor de uiteindelijke prijs die je betaalt voor het toestel. Maakt het je minder uit dat er een kras op het toestel zit? Dan ben je nog voordeliger uit. Met het aanschaffen van een tweedehands iPhone bij Rephone zit je dus altijd goed. 


24 maanden garantie op jouw tweedehands iPhone 

Dat wij trots zijn op de kwaliteit van onze producten onderstrepen we met onze ruimte garantieperiode, van wel 24 maanden. Je geniet zo niet alleen van duidelijke voorwaarden, maar ook een geweldig garantietermijn voor jouw tweedehands telefoon. Mocht er binnen dit garantietermijn iets gebeuren met jouw tweedehands toestel? Dan kun je gewoon contact opnemen en wordt de schade of het defect gewoon verbeterd en vergoed. 


Bekijk ons aanbod tweedehands iPhones in onze webshop. Wij hebben verschillende toestellen in onze webshop, van de iPhone Xs (Max) tot de iPhone 7. Daarnaast zijn de toestellen ook te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals space gray tot gold. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice